Home » Reviews

Reviews


If you are a happy customer, or have any remarks you would like to let everyone know, this is where you can do it!


Rating: 4.2222222222222 stars
18 votes

Add comment

Comments

Bianca
3 months ago

Ik heb de mysterieuze box besteld van Harry Potter. Ben zeer tevreden mooie inhoud en zeer goed verpakt, benieuwd naar de tweede box.

Anja Depoorter
3 months ago

Ik heb de mysterieuze box besteld van Harry Potter. Deze was heel netjes verpakt en heel verzorgd. En de inhoud was heel leuk. Ook allemaal heel goed verpakt. Mij hebben ze overtuigd en ga ze nog zeker terug zien als klant. En ik ben al heel benieuwd naar de tweede box. Doe zo verder...

Elena
3 months ago

I was really excited when I ordered my first mystery box. And it took a long journey to Germany. The box is simple on the outside, but the items are just lovely. I'm a proud Ravenclaw, so it was amazing open up the Box and have such lovely Ravenclaw Items. I loved the chocolate frog mold, always wanted to buy one, but never get a chance to do.

Your small business makes me, so happy. I enjoyed the unboxing and I am also excited to get the next one. Can't wait to share it with everyone.

So guys, if your a HP fan and love buying new items, so should definitely buy this Mytery Box ❤️.

Stay safe and healthy 😘

Christof Verhoeven
3 months ago

Snel geleverd en straffe prijzen.
Zeer tevreden!

Sam Welling
5 months ago

Hele goede service, arriveert super snel en goed ingepakt!!👌

Kimmy
5 months ago

Vriendelijke en vlotte service 👍
Snelle levering.
Zeer tevreden :)

Joost Staels
5 months ago

Snelle service en scherpe prijzen.

Joeri Reyniers
5 months ago

Snel besteld. Direct opgehaald. Sterke prijs. Straffe service.

Bart Troch
5 months ago

Goede service, snel en vlot geleverd

dimitry lauwers
5 months ago

super goede service en snel geleverd

Frederik Van Eeckhoudt
6 months ago

Zeer snelle verzending, zeer goede communicatie met de beheerders, uitstekende conditie van goederen.

Jill
6 months ago

Vlotte verzending. Alles goed verpakt toegekomen. Aanrader 👍🏻

Shauni
6 months ago

Aanrader! Superleuke spulletjes en heel snel verzonden. Thanks!

Zoltan
6 months ago

Vlotte verzending, alle producten perfect in orde stevig verpakt, zeker een aanrader !